Animatie

De leukste animatie op
Vakantiepark Capfun de Fruithof

Beleef de leukste avonturen met Carabouille, Flip, Fleur en Frits de Fruitkabouter op Vakantiepark Capfun de Fruithof! Animatie kan super leuk zijn, maar wij maken er één groot feest van tijdens de vakantie en in de weekenden. Er worden heel veel activiteiten georganiseerd voor onze kleine gasten, maar uiteraard vergeten we de papa’s & mama’s en opa’s & oma’s niet.

Bekijk onze activiteitenBekijk de foto's

Flip en Fleur:

“kom je ook?”

Samen met Carabouille en Frits de Fruitkabouter organiseren wij de leukste activiteiten voor jou! Knutselen is leuk, maar met ons is het SUPER leuk! Daarna spelen we toffe spelletjes of gaan we samen zwemmen en ’s avonds gaat het dak er af, want dan is er in het theater een geweldige show speciaal voor jou!

We hebben ook een heel leuk liedje geschreven wat we met elkaar zingen. Wil je met volle borst mee kunnen zingen? Oefen dan alvast het Flip & Fleur lied en laat ons horen hoe goed jij kunt zingen!

Doe je met ons mee?

Een fruitige groet,
Flip & Fleur

Oefen het Flip & Fleur lied

Doe mee met:

  • Knutselen
  • Wedstrijden
  • Spelletjes
  • Speurtochten
  • Musicals en playbackshows
  • Eendenclub: kom spelen!

Bekijk alle activiteiten

Leuke activiteiten voor
Volwassenen

Voor de kinderen wordt er veel georganiseerd, maar uiteraard vergeten we de papa’s & mama’s en opa’s & oma’s niet. Voor de sportievelingen worden diverse competities georganiseerd en uiteraard staat er een bingo op het programma met werkelijk grandioze prijzen! Want wat is er leuker dan in het restaurant onder het genot van een drankje samen ouderwets gezellige bingo spelen?

p8INR_TML_s

Vervelen is niet mogelijk op

Capfun De Fruithof!

Op onze camping is zo veel te beleven, eigenlijk is de vakantie veel te kort! Je kunt uren spelen in de speeltuin, springen op de airtrampoline of zandkastelen bouwen bij de zwemplas. Hou je wel van een spelletje? Wat dacht je van de binnenspeeltuin, tafeltennis, tafelvoetbal of voetballen op het pannaveld? En wie kan er trouwens beter midgetgolfen, papa & mama of jij?

Wilt u ook heerlijk genieten?
Reserveer nu!