Flip & Fleur op Camping de Fruithof in Drenthe

Flip en Fleur

Flip en Fleur maken samen met Frits de Fruitkabouter deel uit van het animatieteam van Vakantiepark Capfun De Fruithof.

Lees hieronder het stukje dat door Flip en Fleur zelf is geschreven.

Hey! Pssssst! Ja, jij daar! Ik heb het tegen jou! Ik wil je namelijk iets vertellen. Ik ben Flip en ik wil heel graag Superman worden! Samen met mijn vriendin Fleur ga ik ieder jaar naar Vakantiepark De Fruithof. Het is daar echt super-mega-gaaf! Weet je wat ze allemaal hebben? Een zwembad waar je iedere dag lekker in kunt plonzen, maar ze hebben ook een onwijs toffe glijbaan en een speelvijver waar je met je rubberbootje op kunt varen of met de pont over kunt steken en een airtrampoline en heel veel speeltuinen en een recreatiezaal met spelcomputers en, en, en... Fleur! Zeg jij nu ook eens iets!

Ik? Ehm... Oh. Oké! Ik ben Fleur en ik wil een beroemde zangeres worden. En dat gaat heel goed, want op de Fruithof hebben ze een écht podium waar ik heel vaak mag optreden tijdens de musicals of de playbackshows. Maar ik ga ook heel vaak met al onze nieuwe vriendjes en vriendinnetjes spelen op het sportveld; badmintonnen of tikkertje spelen of gewoon een beetje luieren. Dat is nu het leuke aan De Fruithof. Je kunt er alles doen wat je maar wilt. Ja toch, Flip?

Ja, echt wel! Dus als jij ook de meest fantastische, supergave, coole, toffe vakantie wilt hebben, dan moet je aan je papa en mama vragen of je dit jaar ook naar De Fruithof op vakantie mag. Dan kunnen we samen spelen!

Tot snel op De Fruithof!

Flip, Fleur & Frits de Fruitkabouter

Het Flip en Fleur lied

Bekijk Flip & Fleur en Frits de Fruitkabouter

Bekijk onze activiteiten

beoordelingen

Bekijk ons inspirerende

Fotoboek

Bekijk plattegrond

Bekijk filmpje

beoordelingen