Familiecamping in Drenthe met overdekt zwembad

Familiecamping in Drenthe voor jong en oud!

Familiecamping in Drenthe gezocht? Familiecamping Capfun De Fruithof is dé plek voor een geweldige vakantie voor jong en oud. Of u nu wilt kamperen op ruime kampeerplaatsen, wilt genieten van een campervakantie of bijvoorbeeld wilt groepskamperen. Niets is te gek! Bovendien zit de omgeving rondom onze familiecamping in Drenthe vol verrassingen.

Kamperen vanaf
€ 23,50

Familiecamping
GEZELLIG KAMPEREN

Familiecamping in Drenthe om gezellig te kamperen met caravan, tent of vouwwagen? Kom naar Camping Capfun De Fruithof! Bij ons kunt u namelijk kiezen uit ruime groene kampeerplaatsen, comfort plaatsen of Top Presta plaatsen. Allen met veel begroeiing voor veel privacy. Bovendien is er voor jong en oud van alles te doen. Uw kinderen hebben de tijd van hun leven. Wat wilt u nog meer?

Camperplaats vanaf
€ 23,50

Camperplaatsen in Drenthe
OP CAMPER-VAKANTIE

Camping Capfun De Fruithof heeft fantastische camperplaatsen. Wilt u op campervakantie in Drenthe, dan bent u hier zonder twijfel aan het juiste adres. U kunt gebruik maken van het camperservicestation en uw camperplaats beschikt zelfs over wifi. En dan zijn we nog niet eens uitgesproken over alle faciliteiten op onze familiecamping!

beoordelingen

Familiecamping in Drenthe met overdekt zwembad

Spelen en spetteren kan in het overdekte zwembad of in de zwemplas van onze familiecamping in Drenthe. In het hoogseizoen is het één en al zwemplezier. Het overdekt zwembad wordt bij lekkere temperaturen binnen no-time omgetoverd tot een openluchtbad met glijbaan. En de kleintjes? Die vermaken zich in het peuterbad. Komt u ook heerlijk spelen en spetteren op onze familiecamping in Drenthe?

Schitterende omgeving op onze familiecamping in Drenthe

De schitterende omgeving van onze familiecamping in Drenthe leent zich uitstekend voor de leukste dagjes eropuit. De provincie kent bijvoorbeeld veel bijzondere natuurgebieden waar heerlijk gewandeld en gefietst kan worden. Ook liggen gezellige dorpjes, steden en leuke familieparken als Wildlands Adventure Zoo vlakbij onze familiecamping in Drenthe!