Groepskamperen in Drenthe | Camping de Fruithof

Groepskamperen in Drenthe
OP CAMPING Capfun DE FRUITHOF

Groepskamperen in Drenthe, da’s pas gezellig. Op Camping Capfun De Fruithof kunt u zowel met groepen als caravanclubs kamperen. U kampeert op ruime kampeerplaatsen op mooie groene velden. In het voor- en naseizoen is het mogelijk om op onze ruime kampeervelden te kamperen en met maximaal 50 caravans bij elkaar te staan. Uiteraard profiteert u van alle uitstekende faciliteiten, maar ook de omgeving biedt allerlei moois. Kom kamperen op onze camping voor caravanclubs en groepen, want: hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Uitstekende faciliteiten
VOOR GROEPEN

  • Gezellige kampeervelden met ruime plaatsen
  • Kampeervelden tot wel 50 plaatsen
  • Uitstekende faciliteiten en voorzieningen
  • Gezellig restaurant en snackbar 
  • Op 6 km van Emmen en Wildlands Adventure Zoo
  • Volop mogelijkheden voor de leukste groepsuitjes

Bekijk de foto'sBekijk de voorwaarden

Restaurant en snackbar
MET Z’N ALLEN UIT ETEN

Gedurende het groepskamperen in Drenthe is het natuurlijk gezellig op met z’n allen uit eten te gaan. Zowel in ons restaurant als in de snackbar kunt u met grote groepen genieten van het heerlijkste eten. Met aangename temperaturen kan iedereen zelfs gezellig op het terras plaatsnemen. Liever afhalen? Dat is natuurlijk ook geen probleem.

Informeer naar de mogelijkheden

Overdekt zwembad
SPEEL- EN ZWEMPLEZIER

Groepskamperen op een camping met zwembad in Drenthe heeft heel wat voordelen. Zo kunt u wanneer u wilt het overdekte zwembad induiken. Bij aangename temperaturen schuiven we zelfs het dak open. Ook kunt u met de hele groep zwemmen in de zwemplas mét zandstrand. Aan speel- en zwemplezier geen gebrek!

Informeer naar de mogelijkheden

Veelzijdige omgeving
GROEPSUITJES IN DRENTHE

Op Camping Capfun De Fruithof kampeert u met de hele groep of caravanclub in de veelzijdige omgeving van Drenthe. Er zijn allerlei fantastische groepsuitjes te beleven. Ga bijvoorbeeld de natuur in, een dagje naar Wildlands of gezellig een potje bowlen. Op steenworp afstand liggen ook veel familieparken voor veel vertier tijdens het groepskamperen in Drenthe.

Informeer naar de mogelijkheden

Wilt u ook heerlijk genieten?
Neem contact op

Bekijk ons inspirerende

Fotoboek

Bekijk plattegrond

Bekijk filmpje

beoordelingen