Kamperen met Hemelvaart en Pinksteren in Drenthe
Vakantiepark Fruithof

Kom kamperen met Hemelvaart en Pinksteren op Camping de Fruithof in Drenthe

Wanneer u komt kamperen met Hemelvaart en Pinksteren op Camping de Fruithof beleeft u gegarandeerd een onvergetelijke tijd! De kinderen kunnen meedoen met het animatieteam en beleven samen met Flip, Fleur en Frits de Fruitkabouter de leukste avonturen. Daarnaast kunnen zij zich uren vermaken in de binnenspeeltuin, de zwemplas of ons binnenzwembad met waterspeeltuin. Gegarandeerd blije gezichten terwijl u geniet van een heerlijk weekendje weg met Hemelvaart en Pinksteren op de camping.

Extra voordelig kamperen met Hemelvaart en Pinksteren

Kamperen tijdens Hemelvaart en Pinksteren is niet alleen ontzettend leuk, we hebben ook nog eens een paar aantrekkelijke arrangementen voor u samengesteld. U kunt zelf kiezen of u alleen wilt kamperen met Hemelvaart, alleen met Pinksteren, beide weekenden of de gehele periode. Wanneer u alleen beide weekenden wilt komen kamperen en graag de caravan en/of tent doordeweeks wilt laten staan dan is dat geen enkel probleem. Kies dan voor ons speciale arrangement Hemelvaart & Pinksteren onbewoond.

Deze categorie bevat geen artikelen. Indien subcategorieƫn getoond worden op deze pagina kunnen deze artikelen bevatten.

8,6 130 beoordelingen