Seizoenplaats op familie camping in Drenthe
Seizoenplaats in Drenthe

Seizoenplaats Camping Capfun de Fruithof 5-sterren topcamping

Seizoenplaats in Drenthe op een wel heel gezellige camping? Op Camping Capfun De Fruithof kampeert u een heel seizoen op een eigen seizoenplaats wanneer u dat wilt. Voor jong en oud is er op de camping van alles te beleven. Er is zelfs een overdekt zwembad, zwemvijver én kinderanimatie! En het naastgelegen natuurgebied staat garant voor mooie wandel- en fietstochten. U komt even helemaal tot rust bij Capfun De Fruithof! Bekijk onze aantrekkelijke arrangementen en kom kamperen in het voorseizoen, het naseizoen of het gehele seizoen. 

Een seizoenplaats op een camping met overdekt zwembad en zwemplas

Kampeert u op een seizoenplaats bij Capfun de Fruithof in Drenthe, dan is er niets lekkerder dan een frisse duik nemen. Op Camping Capfun De Fruithof kunt u dan ook zwemmen in de zwemplas of in het overdekte zwembad met ArenA-dak, waterglijbaan én ondiep peuterbadje. Een heel seizoen volop zwemplezier dus!

Neem contact met ons opLees alles over het zwembad

Kies voor een seizoenplaats met de leukste animatie

Kiest u voor een seizoenplaats, dan ontmoet u zonder twijfel Flip, Fleur en Frits de Fruitkabouter! In de vakantieperiode en diverse weekenden buiten de vakanties om staan zij te trappelen om een geweldige tijd te beleven met alle kinderen. Het hele seizoen worden er allerlei waanzinnige activiteiten georganiseerd. En is er even geen animatieprogramma, dan hoeven de kinderen zich niet te vervelen. Ze kunnen uren spelen op de vele speeltoestellen, midgetgolfen of tafelvoetbal spelen om maar een paar voorbeelden te noemen. 

Neem contact met ons opLees alles over de animatie

Reserveer een seizoenplaats op een camping in Drenthe met topfaciliteiten!

  • Mooie, ruime seizoenplaatsen met privacy
  • Inclusief watertappunt en –afvoer
  • Tot 16 ampère stroom en tv-aansluiting
  • Aansluiting voor digitale tv
  • Optie voor wifi op de seizoenplaats
  • Enkele kampeervelden max. 2 honden per plaats
  • Op 3 km van de supermarkt in Odoorn

Bekijk de foto'sBekijk de voorwaarden

Eropuit in Drenthe

Natuurlijk kiest u voor een seizoenplaats! Rondom Camping Capfun De Fruithof kunt u prachtig wandelen en fietsen. Ook kunt u de leukste dagjes uit beleven in de nabije omgeving. Neem bijvoorbeeld een bezoekje aan de braderie in Odoorn, ontdek Emmen of beleef een fantastische dag in een gezellig pretpark. Bekijk snel alle mogelijkheden!

Neem contact met ons opBekijk onze eropuit tips

Extra lang genieten?
Reserveer een seizoensplaats!

Bekijk ons inspirerende

Fotoboek

Bekijk plattegrond

Bekijk filmpje

beoordelingen