Voorseizoenplaats op familie camping in Drenthe

Voordelig kamperen in het voorseizoen

Voordelig kamperen in Drenthe in het voorseizoen is het leukst op Camping Capfun De Fruithof. Hier is voor jong als oud van alles te beleven. En niet alleen dat. De faciliteiten op de kampeerplaatsen en op de camping zijn uitgebreid en bovenal uitstekend. Bovendien is er van alles te beleven in Drenthe! Boek een kampeervakantie in het voorseizoen en ontdek onze camping en alle mogelijkheden.

Ruime voorseizoenplaatsen

De ruime voorseizoenplaatsen beschikken over goede faciliteiten. Er is een watertappunt en –afvoer, tot 16 ampère stroom, tv-aansluiting en een aansluiting voor digitale tv. U geniet daarnaast van veel privacy en daarnaast heeft u een optie voor wifi. Kortom, kampeert u op één van onze voorseizoenplaatsen, dan komt u helemaal niets tekort!

Informatie aanvragen

Kamperen in het voorseizoen, naseizoen of een heel seizoen

Kamperen in het voorseizoen, in het naseizoen of gewoon een heel seizoen lang; op Camping Capfun De Fruithof is het mogelijk. Waar uw voorkeur ook naar uit gaat, een fantastisch verblijf wordt het zeker. In het voor- en naseizoen is er van alles te ondernemen op de camping én in de omgeving. Zowel voor rustzoekers als actievelingen is kamperen in het voor- of naseizoen een echte aanrader. In het voorseizoen heeft u keuze uit 2 maanden of zelfs 3 maanden lang kamperen. 

Een voorseizoenplaats boekt u al vanaf € 735,-.

Informatie aanvragen

Reserveer een seizoenplaats in Drenthe op een camping met topfaciliteiten!

  • Mooie, ruime seizoenplaatsen met privacy
  • Inclusief watertappunt en –afvoer
  • Tot 16 ampère stroom en tv-aansluiting
  • Aansluiting voor digitale tv
  • Optie voor wifi op de seizoenplaats
  • Enkele kampeervelden max. 2 honden per plaats
  • Op 3 km van de supermarkt in Odoorn

Bekijk de foto'sBekijk de voorwaarden

Faciliteiten op de camping

De faciliteiten op de camping zijn erg uitgebreid. Zo is er een overdekt zwembad met gave waterglijbaan en peuterbadje en zijn er veel speelfaciliteiten voor kinderen aanwezig. Diverse weekenden is er zelfs een animatieteam actief dat leuke activiteiten organiseert. Verder zijn er sportvelden, is er een midgetgolfbaan en wat al niet meer!

Informatie aanvragen

Eropuit in het voorseizoen in Drenthe  

Kampeert u in het voorseizoen op onze camping in Drenthe, dan kunt u er ook gezellig op uit gaan in de omgeving. De natuur heeft zowel in het voor- als het naseizoen haar eigen unieke charme en biedt perfecte wandel- en fietsmogelijkheden. Verder kunt u in de omgeving leuke dagjes uit beleven, zoals een dagje naar Emmen of het eeuwenoude dorpje Odoorn. Veel plezier! 

Extra lang genieten?
Reserveer een seizoensplaats!