Camping met binnenspeeltuin | De Fruithof

Camping met binnenspeeltuin in Drenthe, Capfun De Fruithof natuurlijk!

Capfun De Fruithof is de leukste camping met binnenspeeltuin en overdekt zwembad in Drenthe! Kinderen hoeven zich op de Fruithof namelijk geen moment te vervelen. Op de camping bevindt zich onder andere een binnenspeeltuin waar ze uren kunnen klimmen, klauteren en glijden van de glijbaan. En zijn ze uitgespeeld in de binnenspeeltuin op de camping, dan kunnen ze een duik nemen in het grote overdekte zwembad of zandkastelen bouwen bij de zwemplas. Dat wordt een vakantie met veel speelplezier!

Spelen op de camping met binnenspeeltuin

De binnenspeeltuin op de camping is een ware uitdaging voor kinderen tot 10 jaar. Ze kunnen klimmen, klauteren, lopen over de touwbrug, om vervolgens naar beneden te glijden via de glijbaan. De binnenspeeltuin bevindt zich in de recreatiezaal, waar kinderen ook een spelletje tafelvoetbal kunnen spelen.

Bekijk de foto's

Heel veel speelmogelijkheden op de camping

Op Camping Capfun de Fruithof doen wij er alles aan om u een fijne vakantie te bezorgen. Er is een grote speeltuin, air trampoline, zwemplas met zandstrand, overdekt zwembad, animatieprogramma en nu dus ook nog een binnenspeeltuin. Dat betekent dus heel erg veel speelplezier voor de kinderen! Wilt u meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op.

Graag tot ziens op de leukste camping met binnenspeeltuin en overdekt zwembad!

Bekijk de foto's

Wilt u ook zorgeloos genieten?
Reserveer nu!

Bekijk ons inspirerende

Fotoboek