Hondvriendelijke camping Drenthe | Fruithof
Vakantiepark Fruithof

Hondvriendelijke camping in Drenthe voor het héle gezin

hondvriendelijke campingCamping Capfun De Fruithof is een hondvriendelijke camping waar u met het hele gezin kunt genieten van een vakantie. Of u wilt kamperen of een vakantiehuisje of stacaravan wilt huren; uw trouwe viervoeter is gewoon welkom op onze camping.

Let op! Honden van bezoekers zijn niet toegestaan op de camping. 

De omgeving van onze hondvriendelijke camping is bosrijk en leent zich daarom uitstekend voor de mooiste wandelingen. Zonder de hond is uw vakantie niet compleet en dat begrijpen wij natuurlijk als geen ander!

 

Kamperen met een hond op Camping Capfun de Fruithof in Drenthe

Op de kampeervelden Boszicht, Fluitekruid en Meidoorn kunt u kamperen met maximaal twee honden. Wel is het verplicht om uw hond(en) aan de lijn te houden. Door de begroeiing tussen de ruime kampeerplaatsen ervaren u en uw hond(en) de nodige privacy en rust.

Huur een vakantiehuisje of stacaravan met een hond in Drenthe

Ihondvriendelijke campingn onze 6-persoons vakantiehuisjes (nummer 10 t/m 14) kunt u comfortabel overnachten met één hond. Tevens worden enkele stacaravans op onze camping particulier verhuurd. In een aantal van deze stacaravans is een hond toegestaan.

Luxe faciliteiten op onze hondvriendelijke camping in Drenthe

Kampeert u met uw hond of overnacht u in een vakantiehuis op onze luxe camping in Drenthe, dan geniet u van allerlei luxe faciliteiten die wij onze gasten bieden. Op de camping is onder meer een overdekt zwembad met waterglijbaan en ArenA-dak, een grote zwemplas met zandstrand, gezellige restaurant en leuke animatie voor kinderen.

Bosrijke en veelzijdige omgeving voor u en uw hond

Ga eropuit met uw hond in de bosrijke en veelzijdige omgeving in Drenthe. Binnen enkele stappen bevindt u zich midden in het groen. Ga lekker wandelen of spring op de fiets en geniet van het nabijgelegen natuurgebied het Valtherbos. Ook kunt u samen met uw hond gezellige dorpjes, bijzondere bezienswaardigheden en hondvriendelijke familieparken bezoeken. Kortom, op vakantie met uw hond op hondvriendelijke Camping Capfun De Fruithof is één en al plezier!

beoordelingen

Bekijk plattegrond

Bekijk filmpje