Familiecamping Drenthe | De Fruithof
Vakantiepark Fruithof

Luxe familiecamping in Drenthe

familiecamping de fruithof in drentheFamiliecamping Capfun De Fruithof in Drenthe is dé camping waar u met het hele gezin kunt genieten van een onvergetelijk verblijf. Onze camping kent uitstekende faciliteiten, voor kinderen zijn er volop speelfaciliteiten en er is zelfs een overdekt zwembad. Kortom, families met kinderen vermaken zich hier opperbest.

Niet alleen op onze familiecamping in Drenthe is van alles te beleven. Camping Capfun De Fruithof ligt in Klijndijk, nabij het mooie Emmen en te midden de schitterende natuur van Drenthe. Ga er gezellig op uit met de familie en ontdek verrassende plekken en de leukste activiteiten.

Leuke familiecamping met uitstekende faciliteiten

familiecamping drentheCamping Capfun De Fruithof biedt uitstekende faciliteiten voor families die willen genieten van een topvakantie. Onze familiecamping in Drenthe biedt ruime kampeerplaatsen en comfortabele huuraccommodaties waar u kunt verblijven en overnachten.

Op onze camping zijn teveel faciliteiten om op te noemen. We noemen er graag een paar op: Er is een campingwinkel, restaurant en snackbar, fietsverhuur en het sanitair is modern en goed onderhouden. Voor kinderen zijn er diverse speeltuinen aanwezig. Ook kunnen zij plezier beleven in de klimtoren met kabelbaan, op de airtrampoline of de vele sportvelden. Speciaal voor hen is er ’s zomers en in speciale weekenden een animatieteam aanwezig dat leukste activiteiten organiseert.

Lees alles over de faciliteiten

Familiecamping met overdekt zwembad in Drenthe

familiecamping drentheFamiliecamping met overdekt zwembad in Drenthe; ook dat is Camping Capfun De Fruithof. Op onze camping bevindt zich een groot overdekt zwembad met schuifkap, zodat in de zomer campinggasten heerlijk in de openlucht kunnen zwemmen. Er is tevens een gave glijbaan, waterspeeltuin, peuterbadje voor kleine kinderen en een relaxgedeelte.

Zwemt u liever in de natuur? Ga dan gezellig met de hele familie naar onze zwemplas. Hier kunt u met z’n allen genieten van een lekker dagje strand in Drenthe. Kinderen kunnen zandkasteeltjes bouwen, met het pontje over de vijver varen of bijvoorbeeld met een rubberboot het water te lijf gaan.

Lees alles over het zwembad

Eropuit met de familie in Drenthe

Ook kunt u er met de familie op uitgaan. Vanaf onze familiecamping in Drenthe kunt u werkelijk alle kanten op. Dorpjes, steden als Emmen of een dagje naar een gezellig familiepark zoals Wildlands Adventure Zoo. Bekijk snel de mogelijkheden voor de leukste dagjes uit tijdens een verblijf op Camping De Fruithof!

Brochure aanvragenTarievenArrangementen

beoordelingen

Bekijk ons inspirerende

Fotoboek