5 sterren camping Drenthe | Familiecamping de Fruithof
Bekijk onze
Video

Maak een virtuele reis over Vakantiepark Capfun de Fruithof en bekijk onze video! Neem een kijkje bij de zwemplas, de spelende kinderen in de speeltuinen en glij van de glijbaan in het overdekte zwembad. De video geeft een goed beeld van alle faciliteiten, maar uiteraard ook de kampeer- en verhuurmogelijkheden. Veel kijkplezier!

Bekijk de video
Aanbiedingen
extra veel voordeel
Ontspannen
Kamperen

Familiecamping Capfun De Fruithof garandeert een ongekende kampeervakantie voor jong en oud! Op onze camping in Drenthe bevinden zich kampeerplaatsen met topfaciliteiten, geschikt voor caravans, tenten, campers en vouwwagens. Bij ons kampeert u altijd op een comfortplaats. En dat is nog lang niet alles!

Lees meer
Aanbiedingen
ontdek de voordelen
Voordelig
huren

Op onze 5 sterren camping in Drenthe kunt u voordelig huren. Van splinternieuwe stacaravans tot comfortabele chalets en luxe recreatiewoningen. Wél het ultieme kampeergevoel, maar toch genieten van luxe en comfort? Huur dan voordelig één van onze accommodaties.

Lees meer
Overdekt- én buiten
Zwembad

Camping met overdekt- en buiten zwembad + waterglijbanen? Ook dan zit u goed bij Capfun De Fruithof! Dé perfecte plek om lekker te spelen en te spetteren met het hele gezin! Verwarmde binnen- en buiten zwembaden met peuter speelparadijs en glijbanen waaronder een spacebowl. Ben jij al klaar voor veel zwem- en glijplezier?

Lees meer
Superleuke
Animatie

Er is superleuke animatie op familiecamping Capfun De Fruithof. Flip, Fleur, Carabouille en hun vriendjes staan te popelen om allerlei fantastische activiteiten te beleven met alle kinderen. Ook bevinden zich overal op de camping speeltuinen met de leukste speeltoestellen voor uren speelplezier! Hebben jullie het Carabouille kasteel al gezien?!

Lees meer

Direct onze verschillende arrangementen bekijken?

Kampeerarrangementen

Vakantiepark Capfun de Fruithof

poppetje1

Welkom bij Capfun! Wij zijn de trotse eigenaar van Vakantiepark Capfun De Fruithof. Capfun is een familiebedrijf dat als doel heeft om je de familievakantie te laten beleven waar je als kind van droomde! Samen met Parkmanager Roeël die al op de camping werkte en het enthousiaste team, kijken wij er naar uit om dit geweldige avontuur met jullie te delen en te vervolgen.

poppetje2

De leukste 5 sterren camping in Drenthe Capfun De Fruithof

Capfun De Fruithof is bij uitstek de leukste luxe 5 sterren camping in Drenthe. Of u nu kiest voor een echte kampeervakantie of liever een comfortabele accommodatie huurt; onvergetelijk wordt uw verblijf zeker. De faciliteiten, waaronder het waterpark, zijn FANTASTISCH!

Op onze camping zijn volop speelfaciliteiten aanwezig, waaronder een overdekt zwembad, waterglijbanen waaronder een spacebowl, een buitenbad van 200 m2, een zwemplas met zandstrand en een superleuk animatieteam. Maar, ook de omgeving van onze familiecamping is bijzonder veelzijdig. Zo ligt Wildlands Adventure Zoo Emmen om de hoek, kunt u heerlijk wandelen en fietsen door allerlei schitterende natuurparken en worden er veel evenementen en braderieën gehouden in nabijgelegen dorpjes. Bent u al overtuigd? 

Volg ons:

Daarom Capfun De Fruithof

 

 

  • 5 sterren camping
  • Groot overdekt zwembad
  • Buitenzwembad van 200m2
  • Waterglijbanen, waaronder een Spacebowl!
  • Carabouille speelkasteel
  • Zwemplas met zandstrand
  • Grootse animatieprogramma's.
Heerlijk wandelen in het bos
Op expeditie in Wildlands Adventure Zoo
Samen ijsberen
Drentse hunebedden bewonderen
Meer weten over
Vakantiepark Capfun De Fruithof

Blijf op de hoogte volg ons op social media.