Kindercamping Drenthe | Camping De Fruithof

Kindercamping in Drenthe

kindercamping met zwembadKindercamping De Fruithof in Drenthe is dé camping om te kamperen met het hele gezin. Voor jong en oud is er van alles te beleven. Bovendien zijn de faciliteiten op de kindercamping geweldig. Zo is de camping voorzien van een zwembad en een zwemplas, zijn er diverse speelfaciliteiten aanwezig en is er een recreatieteam actief.

En dat is nog niet alles. De omgeving van onze kindercamping in Drenthe is fantastisch. Ga bijvoorbeeld een dagje uit naar Wildlands in Emmen of bezoek één van de gezellige klim- of pretparken in de buurt.

Kindercamping met animatie in Drenthe

kindercamping drentheBent u op zoek naar een kindercamping met animatie in Drenthe? Kom snel naar Camping De Fruithof! In de vakantieperiode en diverse weekenden buiten de vakanties om is er een geweldig recreatieteam actief op onze kindercamping dat leuke activiteiten organiseert. De kinderen worden de hele dag op spelende wijs beziggehouden door Flip & Fleur en Frits de Fruitkabouter.

Kinderen opgelet! Flip en Fleur van het animatieteam op onze camping hebben een leuk berichtje voor jullie geschreven. Lees het snel.

Speelfaciliteiten op onze kindercamping

luxe kindercampingOnze vijf sterren kindercamping in Drenthe biedt de leukste speelfaciliteiten voor jong oud. Zo zijn er onder meer diverse avontuurlijke speeltuinen, is er een airtrampoline en zelfs een klimtoren mét kabelbaan. Verder kan jong en oud zich vermaken met de voetbal- en pingpongtafel of zich uitleven op het sportveld, pannaveld, de midgetgolfbaan of tennisbaan. Kortom, vervelen hoort er niet bij op Kindercamping De Fruithof in Drenthe.

Kindercamping met overdekt zwembad

kindercampingOok vindt u een overdekt zwembad op onze kindercamping in Drenthe. En dat is niet zomaar een overdekt zwembad. Het zwembad heeft een schuifdak. Is het warm, dan zwem je lekker in de openlucht. Is het zonnetje nog niet op haar warmst, dan zwem je heerlijk verwarmd en overdekt.

Op onze camping is ook een fantastische zwemplas waar jong en oud kan genieten van ultiem zwemplezier. Ontdek het allemaal op Kindercamping De Fruithof!

Brochure aanvragenTarievenArrangementen

beoordelingen

Bekijk ons inspirerende

Fotoboek