Nieuws

Nieuws

Animatieprogramma op Vakantiepark De Fruithof

Nieuws 26-07-2016
frits fruitkabouterDe meest kindvriendelijke camping van Drenthe maakt haar reputatie deze zomer dubbel en dwars waar! Vakantiepark De Fruithof heeft in juli en augustus een uitgebreid zomerprogramma vol leuke activiteiten voor kinderen.

Actief zomerprogramma voor avontuurlijke kinderen
Is uw zoontje in de ban van voetbal? Houden uw kids van het oplossen van mysterieuze raadsels? Droomt uw dochter weg bij Sneeuwwitje, Frozen of de Kikkerkoning? Geen kind hoeft zich te vervelen: op het vakantiepark is voor iedereen wat te doen!

Verschillende activiteiten en themaweken
De tweede week van augustus bijvoorbeeld staat, met de Grote Sprookjesmiddag en een ochtend spiegels en prinsen/prinsessen knutselen, helemaal in het teken van fantastische fabeltjes. In latere weken verzorgt het animatieteam activiteiten in de thema’s van dierentuin, waterpret en bouwvakkers.

Naast de bijzondere thema’s, worden er elke week leuke bezigheden en evenementen gepland. Denk bijvoorbeeld aan een dansavond, karaoke en een gezellige bingo. En om elke dag fris te beginnen start de animatie voor de liefhebbers natuurlijk met ochtendgymnastiek!

Vakantie boeken
Nog geen plekje gereserveerd op Vakantiepark De Fruithof? Wees er snel bij en reserveer voordat we zijn volgeboekt. Bekijk het animatieprogramma voor de themaweken en de activiteiten per datum.

Drentse Wandel 4-daagse Odoorn

Nieuws 13-04-2016
omgeving5Komend hemelvaartsweekend gaat de Drentse Wandel 4-daagse van start. Het evenement waar alle sportieve gezinnen, fanatieke wandelaars en avontuurlijke kinderen naar uitkijken.

Gletsjergeweld op de Hondsrug
De Drentse wandelvierdaagse voert over de prachtige natuur van de Hondsrug. Het landschap, grillig door eeuwenlang gletsjergeweld, wisselt mystieke bossen af met uitgestrekte heidevelden. In Zuid-Oost Drenthe wandel je door de voetstappen van de tijd. Lees meer

Wildlands Adventure Zoo in Emmen open voor publiek

Nieuws 22-03-2016
wildlands 02Na ruim zes jaar plannen, schetsen en bouwen is het dan eindelijk zover! Komende vrijdag opent Wildlands Adventure Zoo haar deuren voor het publiek. Op twintig minuten fietsen van Vakantiepark de Fruithof ligt nu het meest spectaculaire dierenpark van Nederland.

Wildlands Adventure Zoo Emmen
Afgelopen vrijdag mocht het Koningshuis al een kijkje nemen in het nieuwste dierenpark van Nederland. Komende vrijdag is het dan eindelijk zover voor het grote publiek...Lees meer

beoordelingen