Eropuit in Drenthe | Fruithof

Eropuit in Drenthe
DAGJES WEG EN ACTIVITEITEN

Ga eropuit in Drenthe met het hele gezelschap en beleef een onvergetelijke tijd. Vanaf Camping Capfun De Fruithof kunt u gezellig een dagje uit gaan en de leukste activiteiten beleven. Ga lekker wandelen of fietsen, een dagje winkelen in Emmen of met z’n allen op safari in Wildlands Adventure Zoo. Sluit af met een lekker diner en overnacht comfortabel op onze camping!

Ontdek WildlandsWandelen en fietsen

Ontdek de omgeving
Genieten met het gezin

  • Geweldige eropuit-mogelijkheden in Drenthe
  • Fietsverhuur op onze 5 sterren camping
  • Dorpscentrum van Odoorn op maar 3 km afstand
  • Verrassende dagjes uit voor het hele gezelschap
  • Op slechts 6 km van Emmen en Wildlands Adventure Zoo

Ontdek Wildlands

Wandelen en fietsen in Drenthe
EROPUIT IN DRENTHE

Eropuit in Drenthe? De locatie van onze camping, aan de grens van het prachtige Valtherbos, is werkelijk prachtig. Richting het noorden is er veel bebossing en in zuidelijke richting overheerst het schitterende veengebied. Wandel of fiets langs Saksische boerderijen, diverse hunebedden, natuurparken en allerlei gezellige dorpjes zoals Odoorn.

Bekijk onze tips

Nog meer leuks

Eten en drinken op de camping
SMAKELIJKE AFSLUITER

Na er in Drenthe op uit te zijn geweest kunt u altijd plaatsnemen in ons restaurant. Even lekker bijkomen van een lange en geslaagde dag. Kies wat lekkers van de kaart en geniet van een wel heel smakelijke afsluiter. Vervolgens kunt u heerlijk comfortabel overnachten op uw ruime kampeerplaats of in uw comfortabele accommodatie.

Wilt u ook zorgeloos genieten?
Reserveer nu!

Bekijk ons inspirerende

Fotoboek