Fietsen en wandelen in Drenthe | Fruithof

Wandelen en fietsen in Drenthe, veelzijdig en mooi!

Wandelen en fietsen kan nergens beter dan in Drenthe. De provincie is ongelooflijk veelzijdig. Uitgestrekte bossen, heidevlakten en zandverstuivingen; allemaal prachtige natuurgebieden die Drenthe kenmerken. Gedurende het volgen van een wandel- of fietsroute door Drenthe komt u ook talloze bezienswaardigheden tegen, zoals schilderachtige dorpjes en de bijzondere Drentse hunebedden.

Waarom wandelen en fietsen in Drenthe?

  • 5-sterren fietsprovincie
  • 1.700 kilometer aan fietspaden
  • Afwisselende landschappen
  • Schitterende bezienswaardigheden
  • Natuurparken van Staatsbosbeheer en Natuurmonumenten

Wandel- en fietsroutes in Drenthe

Er zijn ongekend veel wandel- en fietsroutes in Drenthe uitgezet. Routes volgen kan op allerlei manieren, bijvoorbeeld via de gebruikelijke routekaarten en knooppuntenroutes. Maar wandel- of fietstochten door het mooie Drenthe kunt u ook maken met behulp van een landschapskaart, door zelf bordjes langs de weg te volgen of middels een speciale route-app. Waar u ook voor kiest, de omgeving van Drenthe laat u versteld staan!

Route-apps voor wandelen en fietsen in Drenthe

Route-apps zijn helemaal in bij wandelaars en fietsers. Route.nl en Natuurroutes van Natuurmonumenten zijn apps waarmee u gemakkelijk mooie wandel- en fietsroutes kunt uitstippelen en volgen. De app van Natuurmonumenten geeft tijdens en wandelen of fietsen markante routepunten weer en speelt, indien u dat wilt, audioverhalen van boswachters af.

Bent u eenmaal onderweg, dan is het natuurlijk leuk om over bezienswaardigheden die u tegenkomt informatie te krijgen. Dat kan gewoon! Hiervoor download u de app Annodrenthe.nu.

Capfun De Fruithof wenst u veel wandel- en fietsplezier!

Wilt u ook zorgeloos genieten?
Reserveer nu!

Bekijk ons inspirerende

Fotoboek

beoordelingen