Rustige camping Drenthe | Fruithof

Rustige camping in Drenthe
RUST EN NATUUR

Camping Capfun De Fruithof, een rustige camping in hartje Drenthe. Voor rustzoekers en natuurliefhebbers dé uitvalsbasis voor een ontspannen verblijf. Onze camping ligt op een unieke locatie. U bevindt zich nabij het Valtherbos, idyllische dorpjes en indrukwekkende highlights die u via mooie wandel- en fietsroutes kunt bereiken!

  • Camping aan het Valtherbos
  • Nabij idyllische dorpjes en diverse highlights
  • Fietsverhuur op de camping
  • Nabij fietsknooppunt in Klijndijk
  • 6 km van Emmen en unieke Wildlands

Bijzondere Drentse natuur
WANDELEN EN FIETSEN

Wandelen en fietsen in de bijzonder Drentse natuur is een belevenis op zich. Onze rustige camping grenst aan het Valtherbos en ook in de nabije omgeving zijn talloze natuurgebieden te vinden. Via mooie wandel- en fietsroutes kunt u de omgeving rustig verkennen. Echt iets origineels beleven? Neem bijvoorbeeld deel aan een prachtige natuurexcursie door de bossen van het nabijgelegen Odoorn.

Eten en drinken
IN ALLE RUST NAGENIETEN

Na een lange dag in de bosrijke omgeving van Drenthe is het fijn om even in alle rust na te genieten. Op Camping Capfun De Fruithof kunt u plaatsnemen in het restaurant of op het gezellige terras. Hier worden lekkere gerechten en drankjes geserveerd. Liever snelle en toch smakelijke hap? Bij de snackbar op onze rustige camping in Drenthe kunt u ook eten afhalen. Dat is nog eens een mooie afronding van een geslaagde dag in de natuur!

Wilt u ook heerlijk genieten?
Reserveer nu!

Bekijk ons inspirerende

Fotoboek