Stacaravan huren Drenthe op Camping de Fruithof

Stacaravan huren in Drenthe doet u op Camping Capfun de Fruithof

Wanneer u een stacaravan wilt huren in Drenthe bent u van harte welkom op Camping Capfun de Fruithof! Deze stacaravans zijn in het bezit van onze vaste gasten en voorzien van alle gemakken voor een geweldige vakantie op onze camping. De stacaravans zijn geschikt voor 4 tot 6 personen en beschikken over 2 slaapkamers. Wilt u graag uw hond meenemen? Dat kan! In enkele stacaravans is het mogelijk om samen met uw trouwe viervoeter vakantie te vieren.

Huur een stacaravan en ga heerlijk zwemmen in ons overdekte zwembad

Als gast mag u uiteraard gebruik maken van alle faciliteiten op Camping Capfun de Fruithof. Ontdek bijvoorbeeld ons grote overdekte zwembad met waterglijbaan en de waterspeeltuin voor de kleine kinderen. Of ga voor de afwisseling zwemmen en spelen in de grote zwemplas op de camping. Weer of geen weer, het is altijd zwemweer op Camping Capfun de Fruithof!
In enkele weekenden in het voorseizoen en in de vakantieperioden organiseren Flip, Fleur en Frits de Fruitkabouter leuke activiteiten voor de kinderen. Vervelen is niet mogelijk op de camping, want naast de animatie zijn er vele speelfaciliteiten aanwezig voor de kinderen.

Eropuit tip van Camping Capfun de Fruithof

Wist u trouwens dat Camping Capfun de Fruithof op enkele kilometers afstand ligt van Wildlands Adventure Zoo in Emmen? Een absolute aanrader voor een gezellig dagje uit!
Bent u al overtuigd? Bekijk dan onderstaand het aanbod van onze gasten. Neem voor meer informatie of een reservering contact met ons op. Wij brengen u vervolgens in contact met onze gast.

beoordelingen
beoordelingen