Camping met Subtropisch Zwemparadijs! – De Fruithof in Drenthe

Een fantastische camping met subtropisch zwemparadijs!

camping met subtropisch zwemparadijsEen camping met subtropisch zwemparadijs betekent waterpret voor het hele gezin! Dat is wat je kunt verwachten bij Camping Capfun De Fruithof in Drenthe. Capfun De Fruithof is een camping met subtropisch zwemparadijs waar waterpret een groot onderdeel is. ’s Zomers als het zonnetje schijnt, is er niets lekkerder dan zwemmen en spelen in ons zwemparadijs.

Overigens is het subtropische zwemparadijs van Camping Capfun de Fruithof ook gewoon open wanneer de zon niet schijnt. We hebben namelijk een overdekt zwembad met een schuifdak, de kinderen en natuurlijk de ouders zullen zich gegarandeerd vermaken op onze camping met subtropisch zwemparadijs.

De leukste camping met zwemparadijs in Drenthe

Camping met subtropisch zwemparadijsOnze camping met zwemparadijs in Drenthe is van alle gemakken voorzien, je zult je hier niet snel vervelen. Dankzij onze lange waterglijbaan van maar liefst 45 meter, de ligweide met relaxstoelen en het peuterbad met waterspeelplaats zorgen wij ervoor dat je de hele dag kunt genieten. De lange glijbaan verveelt niet snel, maar ook de kleinere waterratten die nog niet alleen van de lange glijbaan mogen, garanderen wij urenlang plezier.

Bij het peuterbad vind je namelijk een speeltoestel met twee glijbanen; een ware waterspeeltuin! We hebben ervoor gezorgd dat ouders hun kinderen altijd in de gaten kunnen houden; naast de waterspeeltuin staan een aantal stoelen zodat kinderen nooit zomaar uit het oog verdwijnen. Op onze Camping met subtropisch zwemparadijs hebben we overal aan gedacht!

Van overdekt naar openlucht zwembad

5 sterren camping met overdekt zwembadOp onze camping vind je niet zomaar een overdekt zwembad – het dak van het zwembad kan er af, zodat in de warme zomermaanden tijdens het zwemmen genoten kan worden van de heerlijke zon.

Ook kun je bij ons subtropische zwembad tussen het zwemmen door even relaxen, buiten in de ligweide is er genoeg plek om samen met het gezin, vrienden en vriendinnen of familie rustig te zitten of liggen om een hapje te eten of te drinken. Hiervoor staan speciale relaxstoelen, ook kun je natuurlijk gewoon je handdoek neerleggen om op te liggen!

Camping met subtropisch zwemparadijs

Naar het strand op vakantiepark de fruithofAl met al is onze camping een enorm gezellige plek waar je met het hele gezin meer dan welkom bent om te genieten van rust, of om er eens lekker tussenuit te gaan. Het subtropische zwemparadijs bij Camping Capfun De Fruithof in Drenthe is overigens niet de enige plek om een dagje door te brengen! Kinderen kunnen urenlang spelen in de binnenspeeltuin of lekker zwemmen in de zwemvijver. ’s Avonds kun je lekker uit eten bij ons restaurant of een frietje halen bij de snackbar. Bij Camping Capfun de Fruithof in Drenthe vind je alles voor een perfecte vakantie in Drenthe.

Ook zin gekregen in een middagje bij het subtropisch zwemparadijs? Bekijk dan snel de mogelijkheden om te komen kamperen of huur een luxe accommodatie. Camping Capfun de Fruithof is de leukste camping met subtropisch zwemparadijs in Drenthe!

beoordelingen

Bekijk ons inspirerende

Fotoboek