Kortingskaarten | Camping de Fruithof in Drenthe

Kamperen met korting op Camping Capfun de Fruithof in Drenthe

Kom in het voorseizoen en naseizoen extra voordelig kamperen op Camping Capfun de Fruithof in Drenthe! Wanneer u in het bezit bent van een voordeelkaart van ACSI, Best Deal, ANWB Camping Key of Hymer-Gruppen-Card profiteert u namelijk van aantrekkelijke korting. U kampeert in het voorseizoen of naseizoen namelijk al vanaf € 18,- per nacht

Overzicht kortingskaarten

  • ACSI
  • Best Deal
  • Camping Key Europe (ANWB/ADAC)
  • Hymer-Gruppen-Card

Geldig in de periode: 3/4-25/4, 9/5-20/5, 24/5-29/5, 01/6-04/7, 22/8-28/9.

ACSI voordeelkaart

Met een ACSI kaart kunt u extra voordelig kamperen. Zowel onze gasten als een onafhankelijk inspecteur van ACSI Eurocampings hebben ons beoordeeld en geven ons gemiddeld maar liefst een 8,4. Hierbij worden met name het sanitair, behulpzame personeel en overdekte zwembad als erg plezierig ervaren.

Lees meer over de ACSI

ANWB CampingKey Europe

Profiteer met een ANWB CampingKey Europe card van ons extra voordelige kampeertarief van maar liefst € 18,- per nacht. De ANWB heeft ons beoordeeld als zijnde vijfsterren camping, maar onze gasten hebben ons maar liefst een 9,1 gegeven. Daar zijn wij uiteraard erg trots op!

Lees meer over de ANWB CampingKey Europe

Ontdek de omgeving tijdens uw vakantie in Drenthe

Camping Capfun de Fruithof grenst aan het Valtherbos waar u tijdens uw vakantie mooie fietstochten en wandeltochten kunt maken. Wanneer u een dagje eropuit wilt zijn er vele mogelijkheden in de omgeving. Op onze omgevingspagina geven we al een aantal leuke eropuit tips.
Onze beste tip? Neem na een dagje uit een verfrissende duik in ons zwembad en neem plaats in het restaurant voor een heerlijke maaltijd. Geniet van uw vakantie!

Bekijk onze eropuit tips

Wilt u ook heerlijk genieten?
Reserveer nu!

Bekijk plattegrond

Bekijk filmpje