Vakantiepark Drenthe - 5 sterren vakantiepark De Fruithof

Het leukste vakantiepark van Drenthe met overdekt zwembad

vakantiepark drentheAlle vakantieparken noemen zichzelf het leukste vakantiepark van Drenthe of wellicht Nederland. Dus waarom is Vakantiepark Capfun De Fruithof dan echt zo leuk?

Wij noemen een paar dingen die ons vakantiepark nou echt leuk maakt:

  • Een geweldig zwemparadijs voor de kinderen en natuurlijk ook de ouders. Met een gave glijbaan die uitkomt in de landingspoel.
  • En het zwembad is zowel overdekt als een buitenbad. Bij mooi weer doen wij gewoon het dak open zodat je heerlijk kan genieten van de zon.
  • Voor de allerkleinste gasten hebben wij een spetterbadje met waterspeeltuin voor uren pret.

Maar is dat alles op ons vakantiepark Capfun In Drenthe? Nee zeker niet, want ons animatieteam en Flip, Fleur en Frits de Fruitkabouter zijn ook elk jaar op vakantie op ons park. Zij bedenken de leukste spelletjes, knutsel en musicals om samen me de kinderen de leukste tijd van het jaar te hebben.

Lekker dagje naar het strand? Dat kan je hoeft bij ons niet eens het terrein af. Loop naar de zwemplas leg de handdoek neer en geniet van de zomer. En bij de zwemplas worden ook nog eens leuke activiteiten georganiseerd.

Overal spelen op ons vakantiepark in Drenthe

vakantiepark drentheOp het park zijn vele kleine en grotere speeltuin voor de kinderen. Niet voor niets geldt als de kinderen een geweldige vakantie hebben dan.... En bij Capfun De Fruithof staat het plezier van de kinderen voorop. Verspreid over het vakantiepark zijn vele speeltuintjes geplaatst. Als de vakantie er weer op zit weten wij zeker dat de kinderen echt nog niet naar huis toe willen.

Vakantiepark in Drenthe met 5 sterren faciliteiten

Niet voor niet is ons vakantiepark uitgeroepen tot 5 sterren ANWB Topcamping. En dat zien wij ook terug in de waardering van onze gasten. Op de camping zijn diverse velden. Veldjes waar je lekker met allen bij elkaar kan staan, of liever een veldje met meer privacy door de hagen tussen de plekken. Bij Capfun de Fruithof heb je veel keuze. Maar bovenal zijn zij een mooie groene camping.

vakantiepark drentheOp ons vakantiepark vind je alles voor een heerlijke vakantie:

Al overtuigd waarom Vakantiepark Capfun de Fruithof het leukste vakantiepark van Drenthe is? Kijk dan snel of er nog kampeerplaatsen of verhuuraccommodaties beschikbaar zijn.

Brochure aanvragenTarieven

beoordelingen

Bekijk ons inspirerende

Fotoboek