Huren

Deze categorie bevat geen artikelen. Indien subcategorieën getoond worden op deze pagina kunnen deze artikelen bevatten.

Subcategorieën

Chalet, recreatiewoning of vakantiehuisje huren in Drenthe op Vakantiepark Capfun de Fruithof

Een chalet, recreatiewoning of vakantiehuisje huren kan voordelig op Vakantiepark Capfun De Fruithof! U geniet tevens van uitstekende faciliteiten, fantastische voorzieningen voor jong en oud en bevindt u zich in de bosrijke omgeving van Drenthe waar u er gezellig op uit kunt gaan. De check-in tijd voor de huisjes is 15.00 uur. De check-uit tijd is 10.00 uur.

Een chalet of huisje huren in Drenthe op een

VAKANTIEPARK VOOR JONG EN OUD

Vakantiepark De Fruithof biedt volop vermaak voor jong en oud. Een overdekt zwembad, zwemvijver met zandstrand, midgetgolfbaan, airtrampoline, meerdere speeltuinen, klimtoren met kabelbaan, diverse sportvelden én kinderanimatie in het hoogseizoen. Er is echt van alles te beleven op onze camping.

Verrassende omgeving

DIT IS DRENTHE

Al onze chalets en huisjes in Drenthe liggen in een wel heel verrassende omgeving. Gedurende uw verblijf is er van alles te beleven voor jong en oud. Zo kunt u lekker wandelen en fietsen door de bosrijke natuur, maar ook leuke uitjes beleven. Zo liggen het gezellige Emmen en Wildlands Adventure Zoo op slechts 6 kilometer afstand!