Huren overnachten

Deze categorie bevat geen artikelen. Indien subcategorieën getoond worden op deze pagina kunnen deze artikelen bevatten.

Subcategorieën

Chalet huren in Drenthe op Vakantiepark Capfun de Fruithof

Chalet huren in Drenthe? Ontdek de compleet ingericht luxe chalets van Vakantiepark Capfun de Fruithof. Met onze chalets geniet u nog meer van comfort én luxe, maar behoudt u toch het fijne campinggevoel. U kunt gebruik maken van alle uitstekende campingfaciliteiten en verblijft in een verrassend veelzijdige omgeving vol mogelijkheden. Een chalet huren in Drenthe doet u natuurlijk op Vakantiepark Capfun de Fruithof! Inchecken kan vanaf 16.00 uur, uitchecken graag voor 10.00 uur.

Villatent huren op Vakantiepark Capfun de Fruithof

Huur een Villatent in Drenthe op Vakantiepark Capfun de Fruithof en geniet van een avontuurlijke vakantie! Op Capfun De Fruithof staan luxe Villatenten die u kunt huren. Tijdens uw verblijf kunt u uiteraard gebruik maken van alle faciliteiten op de camping, zoals ons overdekte zwemparadijs. Wilt u een dagje eropuit, ga dan op safari door Wildlands Adventure Zoo in Emmen. Inchecken kan vanaf 15.00 uur, uitchecken graag voor 10.00 uur.

Een chalet of huisje huren in Drenthe op een

VAKANTIEPARK VOOR JONG EN OUD

Vakantiepark De Fruithof biedt volop vermaak voor jong en oud. Een overdekt zwembad, zwemvijver met zandstrand, midgetgolfbaan, airtrampoline, meerdere speeltuinen, klimtoren met kabelbaan, diverse sportvelden én kinderanimatie in het hoogseizoen. Er is echt van alles te beleven op onze camping.

Verrassende omgeving

DIT IS DRENTHE

Al onze chalets en huisjes in Drenthe liggen in een wel heel verrassende omgeving. Gedurende uw verblijf is er van alles te beleven voor jong en oud. Zo kunt u lekker wandelen en fietsen door de bosrijke natuur, maar ook leuke uitjes beleven. Zo liggen het gezellige Emmen en Wildlands Adventure Zoo op slechts 6 kilometer afstand!