Safaritent huren

Safaritent huren op Vakantiepark Capfun de Fruithof

Huur een safaritent in Drenthe op Vakantiepark Capfun de Fruithof en geniet van een avontuurlijke vakantie! Op Capfun De Fruithof staan diverse type safaritenten die u kunt huren. Tijdens uw verblijf kunt u uiteraard gebruik maken van alle faciliteiten op de camping, zoals ons overdekte zwemparadijs. Wilt u een dagje eropuit, ga dan op safari door Wildlands Adventure Zoo in Emmen.

Safaritent met sanitair 6 personen

  • 2 slaapkamers
  • oppervlakte 45 m²

 

Een chalet of huisje huren in Drenthe op een

VAKANTIEPARK VOOR JONG EN OUD

Vakantiepark De Fruithof biedt volop vermaak voor jong en oud. Een overdekt zwembad, zwemvijver met zandstrand, midgetgolfbaan, airtrampoline, meerdere speeltuinen, klimtoren met kabelbaan, diverse sportvelden én kinderanimatie in het hoogseizoen. Er is echt van alles te beleven op onze camping.

Verrassende omgeving

DIT IS DRENTHE

Al onze chalets en huisjes in Drenthe liggen in een wel heel verrassende omgeving. Gedurende uw verblijf is er van alles te beleven voor jong en oud. Zo kunt u lekker wandelen en fietsen door de bosrijke natuur, maar ook leuke uitjes beleven. Zo liggen het gezellige Emmen en Wildlands Adventure Zoo op slechts 6 kilometer afstand!

Bekijk plattegrond

Bekijk filmpje