Huren

Deze categorie bevat geen artikelen. Indien subcategorieƫn getoond worden op deze pagina kunnen deze artikelen bevatten.

Subcategorieƫn

Chalet, recreatiewoning of vakantiehuisje huren in Drenthe op Vakantiepark Capfun de Fruithof

Een chalet, recreatiewoning of vakantiehuisje huren kan voordelig op Vakantiepark Capfun De Fruithof! U geniet tevens van uitstekende faciliteiten, fantastische voorzieningen voor jong en oud en bevindt u zich in de bosrijke omgeving van Drenthe waar u er gezellig op uit kunt gaan. De check-in tijd voor de huisjes is 15.00 uur. De check-uit tijd is 10.00 uur.

Chalet huren in Drenthe op Vakantiepark de Fruithof

Een chalet huren in Drenthe op 5 sterren Vakantiepark de Fruithof betekent genieten van uitstekende faciliteiten. Zo is er overdekt zwembad, zwemplas, restaurant, allerlei speelvoorzieningen en niet te vergeten Flip, Fleur en Frits de Fruitkabouter. Zij organiseren de leukste activiteiten! Werkelijk aan alles is gedacht om jong en oud een verblijf te bezorgen om nooit te vergeten.

Chalet huren in Drenthe: de ideale basis om de omgeving ontdekken

Als u een chalet huurt in Drenthe op De Fruithof, dan kunt u genieten van de prachtige, veelzijdige omgeving. Er kan heerlijk gewandeld en gefietst worden door de bijzondere natuur, het aangrenzende Valtherbos en gezellige dorpjes. Ook is het een echte aanrader om een avontuurlijk dagje naar een familiepark als Wildlands Adventure Zoo te gaan. Bekijk snel alle eropuit-tips!