Huren overnachten

Deze categorie bevat geen artikelen. Indien subcategorieën getoond worden op deze pagina kunnen deze artikelen bevatten.

Subcategorieën

Chalet huren in Drenthe op Vakantiepark Capfun de Fruithof

Chalet huren in Drenthe? Ontdek de compleet ingericht luxe chalets van Vakantiepark Capfun de Fruithof. Met onze chalets geniet u nog meer van comfort én luxe, maar behoudt u toch het fijne campinggevoel. U kunt gebruik maken van alle uitstekende campingfaciliteiten en verblijft in een verrassend veelzijdige omgeving vol mogelijkheden. Een chalet huren in Drenthe doet u natuurlijk op Vakantiepark Capfun de Fruithof! Inchecken kan vanaf 16.00 uur, uitchecken graag voor 10.00 uur.

Villatent huren op Vakantiepark Capfun de Fruithof

Huur een Villatent in Drenthe op Vakantiepark Capfun de Fruithof en geniet van een avontuurlijke vakantie! Op Capfun De Fruithof staan luxe Villatenten die u kunt huren. Tijdens uw verblijf kunt u uiteraard gebruik maken van alle faciliteiten op de camping, zoals ons overdekte zwemparadijs. Wilt u een dagje eropuit, ga dan op safari door Wildlands Adventure Zoo in Emmen. Inchecken kan vanaf 15.00 uur, uitchecken graag voor 10.00 uur.

Chalet huren in Drenthe op Vakantiepark de Fruithof

Een chalet huren in Drenthe op 5 sterren Vakantiepark de Fruithof betekent genieten van uitstekende faciliteiten. Zo is er overdekt zwembad, zwemplas, restaurant, allerlei speelvoorzieningen en niet te vergeten Flip, Fleur en Frits de Fruitkabouter. Zij organiseren de leukste activiteiten! Werkelijk aan alles is gedacht om jong en oud een verblijf te bezorgen om nooit te vergeten.

Chalet huren in Drenthe: de ideale basis om de omgeving ontdekken

Als u een chalet huurt in Drenthe op De Fruithof, dan kunt u genieten van de prachtige, veelzijdige omgeving. Er kan heerlijk gewandeld en gefietst worden door de bijzondere natuur, het aangrenzende Valtherbos en gezellige dorpjes. Ook is het een echte aanrader om een avontuurlijk dagje naar een familiepark als Wildlands Adventure Zoo te gaan. Bekijk snel alle eropuit-tips!