Lodge huren Drenthe op Camping de Fruithof

Lodgetent huren op De Fruithof

Huur een ingerichte tent in Drenthe op Vakantiepark de Fruithof! De Country Camp Lodgetent is een moderne tunneltent met een oppervlakte van maar liefst 35 m². De tunneltent is geschikt voor 6 personen, echter zijn er uit praktisch oogpunt 5 luxe bedden geplaatst compleet met kussens en dekbedden. Wanneer u met 6 personen vakantie komt vieren, dient u zelf een luchtbed of matras mee te nemen voor de 6e persoon.

Wanneer u een tunneltent huurt op De Fruithof hoeft u geen kampeerinventaris mee te nemen, alles is aanwezig. Een compleet ingerichte keuken, comfortabele meubelen, luxe bedden, aan alles is gedacht. Uiteraard kunt u tijdens uw verblijf gebruik maken van alle faciliteiten op De Fruithof. Neem een verfrissende duik in het overdekte zwembad met waterglijbaan of in de zwemvijver en geniet van een heerlijke vakantie in Drenthe!

 

Bezoek de website van Country CampBrochure aanvragen

Daarom huurt u een
lodgetent op De Fruithof:

  • Compleet ingerichte keuken
  • Koelkast met vriesvak
  • Koffiezetapparaat
  • Waterkoker
  • 4 stalen bedden
  • 1 onderschuifbed
  • 5 kussens en dekbedden
  • Tuinset met verstelbare stoelen en kussens

Deze lodgetent kunt u reserveren via onze partner Country Camp.

Bezoek de website van Country Camp

Zwemmen in het overdekte zwembad op de camping

Camping De Fruithof heeft een waanzinnig overdekt zwembad voor uren zwemplezier. Kinderen kunnen keer op keer van de gave glijbaan roetsjen en de allerkleinsten kunnen lekker spetteren en spelen in het peuterbadje met waterspeeltuin. ‘s Zomers wordt het dak opengeschoven en dus lekker in de open lucht zwemmen.

Deze tent kunt u reserveren via onze partner Country Camp.

Bezoek de website van Country CampLees alles over het zwembad

Flip, Fleur en Frits de Fruitkabouter
KINDERANIMATIE

Flip, Fleur en Frits de Fruitkabouter kunnen elk zomerseizoen niet wachten om alle kinderen te vermaken tijdens uw vakantie in Drenthe. Dat wordt helemaal te gek! Op onze familiecamping zijn ook diverse sportvelden en speeltuinen met allerlei speeltoestellen. Er is zelfs een airtrampoline!

Deze tent kunt u reserveren via onze partner Country Camp.

Bezoek de website van Country CampLees alles over de animatie

Wilt u ook heerlijk genieten?
Reserveer nu!