5 sterren camping - ANWB Topcamping De Fruithof

5 sterren camping in Drenthe!

anwb 5 sterren topcampingDe leukste 5 sterren camping in Drenthe is Vakantiepark Capfun De Fruithof, gelegen in een wel heel verrassende omgeving. U kunt zowel overnachten op een ruime kampeerplaats als in een comfortabele accommodatie.

Wij bieden onze campinggasten de beste faciliteiten. Bovendien zijn er voor jong en oud ongekend veel speelfaciliteiten, is er een overdekt zwembad en worden er allerlei activiteiten georganiseerd op onze luxe camping. Niet voor niets zijn wij door de ANWB uitgeroepen tot Topcamping!

Kamperen op onze luxe 5 sterren top camping in Drenthe

5 sterren camping met ruime comfortplaatsenKom kamperen op onze luxe camping in Drenthe. De kampeerplaatsen op onze camping zijn erg ruim. U kunt bij ons kamperen met een tent, caravan of camper. Voor camperaars hebben wij speciale camperplaatsen. Alle kampeer- en camperplaatsen zijn uitgerust met allerlei luxe voorzieningen. U zult niets tekortkomen. Naderhand kijkt u terug op een verblijf dat u nog lang bij zal blijven.

 

Comfortabel overnachten op onze 5 sterren camping in Drenthe

Op onze 5-sterren camping in Drenthe kunt u ook comfortabel overnachten in één van onze huuraccommodaties. U heeft hierbij de keuze uit: chalets, vakantiehuisjes en stacaravans. Natuurlijk mag u gedurende uw verblijf gebruik maken van alle faciliteiten op de camping. Waar uw keuze ook naar uit gaat: genieten zult u zeker.

 

Luxe camping in Drenthe met uitstekende faciliteiten

5 sterren camping met overdekt zwembadLuxe camping Capfun De Fruithof in Drenthe biedt uitstekende faciliteiten. Zo is het sanitair modern en wordt het de hele dag door goed onderhouden. Er zijn diverse eetgelegenheden en er is fietsverhuur, campingwinkel voor de dagelijkse boodschappen en een overdekt zwembad en een zwemvijver voor ultiem zwemplezier.

Maar niet alleen op onze camping is er van alles te beleven. Ook rondom onze vijf sterren camping in Drenthe is het volop genieten: wandelen en fietsen, bezienswaardigheden bezoeken of gezellig met het gezin naar een familiepark. Bent u al over stag?

Brochure aanvragenTarievenArrangementen

beoordelingen

Bekijk ons inspirerende

Fotoboek